Film i TV

DALILA IZMEĐU DVIJE VATRE! Ne može da se odluči – Da li Filip ili Anđelo? On je ubjeđivao da IZABERE njega!

Koga zapravo ona želi?

Dalila Dragojević i Filip Car osamili su se pored bazena i započeli temu vezanu za njihov odnos, piše Srbija danas.

– Tvoje mišljenje je da sam otišla u odnos da bih potusnula tebe, sve i da je tako treba da me pustiš – rekla je Dalila.

– Ti mene čačkaš, ali pričat ću – dodao je Car.

– Prepiši sve ovo mom čačkanju – odbrusila je Dalila.

– Je l’ si rekla da ti je teško? Da mene voliš? – pitao je Car.

– Da, nisam rekla da želim da potisnem. Rekla sam sve i da je tako da me pustiš – nastavila je ona.

– Ja Dalilu nisam ostavio jer je nisam više volio, nego jer su mnoge stvari neispravne. Nisam spreman da prevaziđem sve to, u tom momentu nisam bio u stanju da razgovaram sa tobom kao što razgovaram sad. Ja prihvatam da ti kažeš da ti je prijalo da kažeš da provodiš vrijeme sa nekim momkom, tako je i meni prijalo. Ja mogu sa tobom da idem da pričam ozbiljno i da se sprdam i da iz tebe izvučem sve, kao jutros u krevetu i budem dosadan – pričao je Filip.

– Mogu i ja sve to – dodala je Dalila.

– Možeš, ali ne možeš da me lažeš. Ustala si ti da riješavaš, to je kao da ja idem i objašnjavam se Ani Jovanović. Je l’ se mojim prijateljima desilo nešto što sam pričao sa tobom? – smijao se Car.

– Sa Anđelom ubijaš 100 muva. Mene, tu je Matora, Đedović, pa mi kažeš da se perem na 90 stepeni. Jedno pričaš meni, jedno Matoroj, jedno Đedoviću – rekao je Car.

– Nikad neću da provodim vrijeme sa tobom, jer ne znaš da pričaš sa mnom i nikad nisi znao. Vodi se svojim teorijama. Sa tobom ne vidim perspektivu, to znaju ptice na grani – odbrusila je Dalila.

– Gledat ćeš da to fino zapakuješ – istakao je Filip.

– Ne, želim da pričam sa Anđelom, jer znam kakvo je njegovo mišljenje. Njega ne dotiče što sjedim i pričam sa tobom – govorila je Dragojevićka.

– Da ga dotiče onda ne bi pričala? – pitao je Filip.

– Ne bi – rekla je Dalila.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh