Film i TV

“DALILA NIJE NORMALNA OSOBA” – zabrinuta za MENTALNO ZDRAVLJE zadrugarke nakon SKANDALA sa Anđelom i Carem

Bruka i sramota.

Dalila Dragojević - screenshot

U toku je anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresinonira. Svi najradije biraju Dalilu Dragojević posebno nakon toga što se jutros ljubakala sa Carem, a prije samo par trenutaka cvijetala od zaljubljenosti prema Anđelu Ranković. Njena bivša drugarica Jovana Tomić Matora je išla toliko daleko da je posumnjala da Dalila nije normalna i iskazala zabrinutost za njeno mentalno zdravlje, piše Srbija danas.

Sljedeća je glasala Aleksandra Nikolić.

– Prvo mjesto Sandra Rešić.Smatram da iako ona to ne pokazuje, bile su simpatije između nje i Anđela i da joj teško sada što se Anđelo muva sa Dalilom. Mislim da joj je teško što se odvojio od nje, samo ne znam da li su Dalila i Anđelo u odnosu, zbog onoga od jutros. Drugo i treće mjesto Filip i Dalila. Ona kaže da je interesuje Anđelo, njega Ana, kao sve im je super. Nedostaju jedno drugom, kako Mića kaže to je najjača emocija na Balkanu i ja se slažem sa tim. – pričala je Aleks.

Riječ je dobila Jovana Tomić Matora.

– Postoje ekstremi, koji ne lažu nas, nego sebe. Na prvom mjestu mi je moja drugarica Dalila. Situacija sa Carem, vjerovala sam, vratila se Dejanu, vjerovala sam. Kad je riješila sa Filipom, bila sam toliko ponosna na nju. Ja ne znam šta se desilo, čujem da je bio razgovor. Ako se ispostavi da je sa Anđeom bilo nešto, onda Dalila nije normalna osoba. Sve što misli i osjeća nije istina. Druga osoba Filip Car, lažni kapetan. Toliko je izdigao sebe. Odlučila sam da se od Dalile distanciram. Mensure, mislim da si kao ja, ja sam mnogo radila na sebi, imala sam probleme sa agresijom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh