Film i TV

ŽESTOK SUKOB DEJANA I ANĐELA, sve zbog Dalile: Krenuo na njega novom salvom uvreda

U toku je anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresinoira. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je riječ Marku Đedoviću.

Anđelo i Dalila - screenshot

– Ljudi koji glume jake, a nisu, a kad vidiš 17 bora više i da su propali, vidiš realnu sliku. Dalila i Filip, tu mi je Dejan, Mesnur i Miljana – rekao je Marko, piše Novi.

Anđelo je odlučio da odgovori Dejanu Dragojeviću na njegovo izlaganje.

– Drago mi je da si živopisno opisao i da misliš da se trudim da lažno impresiniram. Monologom koji traje duže, pokazao si da sam impresinirao tebe. Ako stigne pismo ko je impresiniorao druge, vjerujem da ćeš navesto mene. Bitno mi je da o mitoima i Apolonu pričaš, a da će taj mit da traje. Kad su opisne neprimijete, onda ne primjećuješ. Mislim da samo životinju grizu sebe – rekao je Anđelo.

-Mislim da si htio da ispadneš pametan, a ispao si glup, a ustvari si gluma od početka. Došao si da kradeš tuđu sreću, tuđe emcoije, pričao sam o lošim stvarima, da si radio dobro vjerovatno bih pričao kraće. Za dvije nedelje ćeš vjerovatno da se ugasiš i htjećeš da ideš kući – odbusio je Dejan.

-Drago mi je da sve odnose posmatraš kroz prizmu rijaltija. Nekada davno se nisi ugasio, nego bježao, da nbi nešto dovršio napolju, tako jako uspješan. Pošto si spomenuo porodicu, neko ako ne priča o pordici ili ako si vidio da ja veličan, vjerovatno bi trebalo da drugima bude jasno – govorio je Anđelo.

-Ustao si da pričaš o meni, a ne da me demantuješ da nisi lažan prema Sandri. znači da je istina sve što govorim. Očigledno si imao probleme sa proodicom zbog ljubavi. Nesrećan si čim ti porodica određuje sa kim ćeš da budeš. Nesrećan si otkako si bio mali, imao govornu manu. Što se mene tiče ti si multipla, pošto me indiretno vređaš – prekinuo ga je Dejan.

-Napravi Dalila pometnju, a spava – dobacio je Anđelo.

-Bio jednom jedan objekat, kojije napravio čika i isto je bila pometka – potkačio je Anđelo Aleksandru.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh