Film i TV

VELIKI ŠEF SE OGLASIO – DALILA I ANĐELO SE ODVOJILI OD ZADRUGARA: Evo koji je razlog

Svi čekaju da vide hoće li se smuvati!

Dalila i Anđelo - screenshot

Dok je trajala zanimljiva igra Velikog šefa, Dalila Dragojević i Anđelo Ranković su se odvojili sa strane u uživali posmatrajući svoje cimere.

Njih dvoje su pratkično postali nerazdvojni poslednjih nekoliko dana, a svi čekaju da vide hoće li se desiti nešto više između njih dvoje. Iako su se odvojili sa strane, nisu imali privatnost, jer je pored njih sjedila Martina Petrović, piše Novi.

Martina je otišla u jednom trenutku, a njih dvoje su pričali o tome što je Mensur Ajdarpašić gurnuo Bebicu dok je bio u kajaku.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh