Film i TV

SVAĐA ZATRESLA IMANJE! Obračun bivših ljubavnika

Nije mogla da mu prećuti!

Lazar Čolić Zola je započeo žestoku raspravu sa svojom bivšom devojkom Nevenom Savić. Oko njih su bili i njihovi prijatelji koji su ih posle nekog vremena ostavili same da na miru rasprave sve što imaju.

– Lagao si me četiri meseca, rekao si da imaš emocije, a sada Car kaže nešto drugo – rekla je Nevena.Ja sam rekao da ste vi bili kombinacija – rekao je Car.

– Mi smo bili pet – šest sati zajedno – dodao je Zola.

Lazar Čolić Zola, Nevena SavićFoto: Youtube printscreen/Zadruga official
– Rekao si da si me samo je*ao, i kada bi bili deset ili petnaest dana u izolaciji da bi bilo sve dobro i da bi se rodila emocija – rekla je Nevena.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh