Film i TV

OTKRILA ISTINU – Miličina MAJKA progovorila o TUŽBI za Mensura – Evo da li je KONTAKTIRALA ADVOKATE

“Ne mislim ništa o njemu, iskreno.”

Ana i Milica Veselinović

Ana Veselinović, majka aktuelne zadrugarke Milice Veselinović, prokomentarisala je dešavanja iz Bijele kuće.

Već neko vrijeme možemo vidjeti da Veselinovićeva povremeno nasrće na svog partnera iz rijaltiija Mensura Ajdarpašića, a njena majka nam je na samom početku rekla da Milica ranije nije bila nasilna.

– Moje dijete se promijenilo 90 odsto. Ona jeste živac ali nije bila u takvim situacijama da pokaže tu stranu. Tamo je previše pritiska, zatvorenog prostora i sve te priče, a mi kod kuće nemamo takvih problema – istakla je Ana, koja demantuje da je podnijela tužbu protiv Mensura.

– Ne mislim ništa o njemu, iskreno. Vidjet ćemo, svaka čast svakome, ja protiv njega nemam ništa, nisam ga tužila kao što se pisalo. Mislim da do toga neće doći, taman posla – rekla je Ana, koja nije mogla sada da daje prognoze da li će njena kćerka nastaviti odnos sa Ajdarpašićem poslije “Zadruge 5”.

– Po izlasku oni kako odluče tako će biti – kratko nam je poručila Ana, koja nije gledala žestoki sukob između njene kćerke i Miljane Kulić, prilikom čega je došlo do polivanja kafom od strane Kulićeve i gađanja tanjirom od strane Veselinovićeve.

– Čula sam da se to desilo, nisam htjela ni klip da pregledam. Što se tiče Miljane, nemam šta da komentarišem. Prošla je kroz mnoge rijalitije, ne bih imala da kažem šta o njoj – rekla je Ana za Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh