Film i TV

DEJAN JE OPSJEDNUT RIJALITIJEM: Aleksandra će ga ostaviti čim izađu! Zadrugari osuli paljbu po Dragojeviću

Šokirani nakon gledanja snimaka njega i Nikolićeve.

Dejan Dragojević - Informer.rs

Miki Đuričić je nakon svađe sa Dejanom Dragojevićem otišao u rahabilitaciju gdje je razgovarao sa Sandijem Kojićem o Dejanu i njegovom ponašanju:

– Ma on je manijak i psihopata. Aleksandri nije ni do čega, a on je namjerno udara jajima. Psihopata – rekao je Miki, piše Srbija danas.

– Ova će ga ostaviti nakon rijalitija – dodao je Sandi.

– Ja znam da nisam cvijećka, psujem Irmi tatu u kolicima, ja sam takav, ali nisam kvaran kao on, kako bih ga naučio pameti. On nije normalan, opsjednut rijalitijem, ja to ne mogu da vjerujem. Njega Dalila prevarila, a on za crni sto samo – rekao je Miki-

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh