Film i TV

DARKO TANASIJEVIĆ: LUNA ILI KOCKAREVA? DEJAN ILI DALILA? – “Na čemu sam bio kad sam izabrao KIJU?”

“Na čemu li sam bio?”..

Darko Tanasijević - Screenshot

U novom izdanju emisije “Između dvije vatre”, autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, novinarki portala Srbijadanas.com, gostovao je jedan od najpopularnijih voditelja rijalitija Zadruga, Darko Tanasijević.

Voditelj je pričao između ostalog i o optužbama koje je dobio kada je internet preplavio snimak kako on navodno, tokom jednog od izbacivanja predaje papirić Dalili Dragojević, a potom napušta prostoriju.

Darko nam je pojasnio šta se zapravo dogodilo.

– Nastao je opšti haos, svi se oni pozdravljaju sa mnom i Dalila je prišla i pozdravila se ovako (pokazuje rukama), ja sam nakon toga stavio ruke u džepove. Ljudi će uvijek imati razne priče i nikada neće vjerovati, ali ja bih momentalno dobio otkaz, zaboga, ko je meni Dalila ili Car ili Dejan – rekao je Darko.

Voditelj je u jednoj od emisija glasao između Kije Kockar i Lune Đogani, te je izabrao Kiju, a mi smo ga sada pitali da nam da razlog zašto je izabrao Kockarevu:

– Stvarno? Glasao sam za Kiju? Na čemu li sam bio? – smejao se Darko.

Cijelu emisiju, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh