Film i TV

“VI STE VEĆ U VEZI!” – Sandra i Anđelo RASKRINKANI – Konačno progovorili o EMOCIJAMA: Evo kad će PRVI POLJUBAC

“To je više maženje, nego masiranje.”

Sandra Rešić - Screenshot

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Sandru Rešić i Anđela Rankovića, piše Srbija danas.

– Kad ćemo vidjeti prvi poljubac, vidjeli smo masaže, nježnost i međusobno poštovanje. Svi očekuje prvi poljubac. Važite za dvoje najnormalnijih i najljepših u kući – glasilo je pitanje.

– Jeste međusobno poštovanje. Sa Sandrom imam milion tema. Cijenim je i poštujem jo više nego prošle godine. Naše druženje je takvo i tako će da ostane. Mislim da to ne ide u smjeru veze – rekao je Anđelo.

– Stvarno ne ide u smjeru veze – dodala je pjevačica.

– Ona ima 39 godina, nema razloga da izbjegavamo i plašimo se ulaska u vezu – nastavio je Ranković.

– Rekao sam da jedva čekam ovu temu da komentarišem. Sjedili smo u hotelu i potjerali su nas u kuću, oni su ostali sami. Vi ste već u vezi – otkrio je Đedović.

– Nismo – rekao je Anđelo.

– Jok, ja sam. Oni su nas otjerali, pa kad smo ušli, okrenili su se. Druga situacija je masiranje, to je više maženje, nego masiranje. Treća situacija je ta da je Anđelo kao glava kuće i veze, postao neko ko raspolaže sa svim resursima Sandre Rešić. Tako da te priče, osame se, pa sjede i ćućore. Oni jedino ako planiraju da nas raznesu bombom, pa toliko kriju neke stvari. Oni koji se zaljube, pa zaborave sve živo, ali kuku njima kad ih ja zaboravim – pričao je Đedović.

– Pošto zapostavljamo prijatelje, nas dvoje se razdvajama i nećemo više imati komunikaciju – istakao je Ranković.

– Ima još jedna stvar, da napravim jednu paralelu. Od sudbinskih lisica je sve muljnula, a sad trči i nosi domaćinu kuće. Kad sam pričala između nje i Dejana da je nastalo iz za*ebancije zadrugara, to govori u prilog da je ovo nešto drugačije – govorio je Marko.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh