Film i TV

ŠOK! DALILA PRIJETI DA ĆE CARU ODUZETI ŽIVOT DOK SPAVA: Što ne bi imali i UBISTVO U RIJALITIJU, uzet ću NOŽ i riješen problem!

Dalila Dragojević i Filip Car već mjesecima skreću pažnju javnosti zbog skandaloznog ponašanja u “Zadruzi”, a njihov turbulentan odnos zgrožava publiku ovog rijalitija iznova i iznova.

Dalila Dragojević - Screenshot

Sad je Dalila Dragojević otišla korak dalje, pa je prijetila da će ubiti Filipa Cara dok bude spavao u krevetu.

– Znate šta je poenta, da ja sad odem lijepo u izolaciju, uzmem nož i izbodem ga tamo na spavanju! I riješen problem! Hoćemo i ubistvo da imamo? Imali smo sve u rijalitiju, da imamo i ubistvo, eto. Pa, onda kad sam luda, da sam luda baš onako, za ludnicu – kazala je ona i nije ni trepnula.

Car je, podsjetimo, juče po ko zna koji put pljunuo Dalilu, pa su počeli da se vrijeđaju i svađaju.

– Voliš da te je*u u šupak – rekla je Dalila.

– Izvoli pod ruku sa ovima što pričaju o meni, pa mlatite praznu slamu zajedno – drao se Car.

– Bićeš je**n za ovo, nećeš stići tamo gdje treba – pretila je Dalila.

– Ma jeb**u ti Eminu onu staru ku**u – rekao je Car.

– Dobit ćeš i prstiće i jezik – rekla je Dalila.

– Je**ću ti Husu nasred Šepka, za uši i od pozadi – rekao je Car, šokiravši naciju, piše Kurir.

@7buffoonery Samo to nedostaje #zadruga #zadruga5 #dalila #daliladragojevic #filipcar #dalilamujic #xyz ♬ original sound – buffoonery ⁷? ?


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh