Film i TV

ISJEKAO SE STAKLOM ZBOG DALILE! Opšta drama u Zadruzi – Ona doživjela nervni slom!

Previše burna noć u Zadruzi.

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević i Filip Car još jednu noć su proveli u svađama i nezapamćenim okršajima, a nakon fizičkog sukoba, u kojem je Car Dalilu polio punom kofom prljave vode, a ona njega gađala tanjirima, Dalila je doživjela nervni slom, piše Srbija danas.

Bacala se napolju po betonu, vrištala kako želi da izađe napolje, a okupljeni zadrugari nikako nisu uspevali da joj pomognu. Kada se konačno sabrala, Sandi Kojić je otkrio Filipu da je Dalila u rukama držala komade stakla, koje je na kraju njega posjeklo po rukama jer je pokušavao da joj uzme staklo iz ruku.

Car je bio u šoku, a onda dodao da mu nije jasno kako je Sandi uspio da se posječe na, kako je rekao, tup komad stakla, a na snimku se jasno vidi da Sandi maramicom pokušava da zaustavi krvarenje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh