Film i TV

STRAVIČNE UVREDE! Filip Car dobio MONSTRUOZNE PRIJETNJE od Dragojevićke

“Nećeš stići tamo gdje treba!”

Dalila i Car - screenshot

Situacija između Dalile Dragojević i Filipa Cara u “Zadruzi 5” već nekoliko dana se ne smiruje, a prilikom njihovog posljednjeg okršaja stvari su potpuno izmakle kontroli, pa je par koji je s početka rijalitija bio spreman na sve za zabranjenu ljubav sada spao na najtanje grane, vrijeđanje i pljuvanje. Vrhunac su dosegli kada je Dalila iznijela prljav veš iz spavaće sobe, pa otkrila da je Filip gej.

U pauzi emisije “Gledanje snimaka” izbila je neviđena svađa između ljubavnika koja je kulminirala u tuču u kojoj je Filip pljuvao i gurao Dalilu, a ona njega krvnički udarala.

Kada ju je Car pljunuo, Dragojevićeva se odlučila na najniže udarce, pa je progovorila o njegovim latentnim sklonostima.

– Voliš da te je*u u šupak, dobit ćeš i ku*čić, pošto to voliš, i prstiće i jezik, bićeš je*an za sve ovo, nećeš stići tamo gdje treba – urlala je Dalila, koja je pozelenila od bijesa.

I Filip njoj nije ostao dužan, pa je raspalio rafal nikad gnusnijih uvreda na račun cijele Daliline porodice.

– Je*aću ti Husu nasred Šepka, za uši i otpozadi. On te je i ka*ao, je*aću ti i Eminu, onu staru raspalu ku.vu – vikao je Car iz petnih žila, dok su zadrugari ostali nijemi nakon svih bljuvotina i psovki koje su izgovorili jedno drugom.

S obzirom na to da se njih dvoje svaki put poslije ovakvih “čašćavanja” pomire, pitanje je momenta kada će zaboraviti šta su rekli i se.som zataškati sve i opet gurnuti pod tepih do neke sljedeće runde.

Kako je u subotu uveče Zadrugovizija, Dalila je pala u trans kada je čula da joj je pripala pjesma Done Ares “A to mi nije trebalo”, pa ju je odmah zapjevala, dok se po njenom izrazu lica moglo vijdeli da je svaku riječ pjesme doživljavala lično, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh