Film i TV

DEJAN SPAKOVAO STVARI – ALEKS SKAMENJENA OD ŠOKA: Donesena odluka, KRAJ

Dejan Dragojević nakon afere ‘tajnih poruka’ koje je slao bivšoj ženi i rasprava oko toga što nosi stvari koje je dobio od nje, riješio je da sve baci u smeće, kako bi Aleksandri Nikolić dokazao da je ostavio prošlost iza sebe.

Dejan i Aleks - screenshot

Kada sam ti govorio da je neko govnar, ti mi nisi vjerovala. Sada si vidjela da nas krišom slušaju! Neće mi niko remetiti odnos sa tobom – govorio je Dejan, piše Novi.

Nema potrebe da bacaš stvari, nećeš ništa sa time postići – rekla je Aleks.

Ja te drugačije ne mogu razuvjeriti – bjesnio je Dejan.

Polako, nema potrebe, nisam ti ništa rekla. Nema potrebe da bacaš stvari – nastavila je.

Neka poklone nekome, baš me briga – brecao se Dragojević.

Sve ćeš to da baciš? Pa šta ćeš da nosiš čovječe? – vikala je Nikolićeva.

Detaljnije u nastavku.

Tom prilikom, on je izrevoltiran zbog svih komentara, uzeo crni džak, pa je počeo da odvaja koje stvari mu je dao njegov brat, David Dragojević, a koje bivša žena.

Ovo je Davidovo, ovo Karićevo – pričao je Dejan.

A što to radiš sada – rekla je Aleks.

Sad neće moći da se spletkari kad se njima naidgne ku**c i naježi pi**a – rekao je Dejan.

Aleks je otišla po Lepog Miću, koji je pokušao da ga urazumi i odgovori od svega što je počeo da radi. Na kraju, ipak je uspio da ga urazumi od svega.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh