Film i TV

ŠA MOLI ZADRUGARA DA SE LJUBE: Isplivao video, neće mu biti dobro kad sazna da je snimljen kako traži…

Nije se nadao ovome sigurno.

Nenad Aleksić Sha - Screenshot

Bivši zadrugar Đole Kralj šokirao je sve na društvenoj mreži TikTok kada je objavio snimak sa reperom i bivšim cimerom iz rijalitija ,,Zadruga” Nenadom Aleksićem Ša. Naime, Đole je objavio snimak na kom se vidi i čuje njegov razgovor sa Nenadom.

Radi se o replici iz filma ,,Crni bombarder”, a u ovom izdanju Đole je bio Anica Dobra, dok je Nenad bio u ulozi Bjele.

Podsjetimo, tokom razgovora Bjela je tražio od Anice da se ljube, što je ona odbila, što je Đole iskoristio kako bi podigao prašinu o njegovom odnosu sa Aleksićem. Svi su pomislili da su Đole i Nenad imali nešto prije rijalitija ,,Zadruga”, a šta je tu istina, ostaje nam da vidimo, piše Srbija danas.

@djolekralj #foryoupage #viral #pageforyou #sha ♬ original sound – Djole Kralj V.I.P


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh