Film i TV

“DALILA JE HRABRA, ZALJUBILA SE, A DEJAN…” – Dušica Jakovljević progovorila o POBJEDNIKU ZADRUGE

Svake srijede u 20h! Emisija “Između dvije vatre”.

Dušica Jakovljević - Screenshot

U novom izdanju emisije “Između dvije vatre”, autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, novinarki portala Srbijadanas.com, gostovala je najpopularnija voditeljka sa ovih prostora Dušica Jakovljević.

Jakovljevićeva je progovorila o dugogodišnjem vođenju programa u okviru rijaliti formata, otkrila mnoge neprijatnosti koje nosi sa sobom ova pozicija, ali i kako se snalazi sa kritikama fanatika određenih učesnika koji je poistovećuju sa zadrugarima.

Dušice, da li uvijek žrtva pobjeđuje u rijalitiju?
– To je teško pitanje, ja mislim da ne možemo da nađemo u ovoj sezoni nijednu žrtvu. Dejan je bio žrtva u jednom momentu, dok nije došlo do konflikta njegovog sa ljudima koji su u tim trenucima najtežim, bili tu uz njega. Dok se nisu čule i od njega neke riječi, koje se prosto prijateljima i ljudima koji su bili uz tebe, ne upućuju. Dok su mnogi krili svoje prevare u rijalitiju, Dalila je ustala i priznala da se zaljubila, skupoila je hrabrost, a ne kao ostali, koji su pokušavali da prikriju šta rade – rekla je najpopularnija voditeljka Pink televizije.

Razgovarali smo i o popularnom trojcu Dalili i Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru, a ona je otkrila njen stav kada je u pitanju njihova situacija koja je šokirala milione.

Bez dlake na jeziku odgovarala je gledaocima iz rubrike “Jutjub kanal”, a prvi put je govorila o bombaškom napadu prije par godina kada joj je eksploziv razneo automobil.

Cijelu emisiju “Između dve vatre” sa Dušicom Jakovljević možete pogledatu u srijedu u 20h na Jutjub kanalu portala Srbijadanas.com.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh