Film i TV

OBEZBJEĐENJE NAORUŽANO DO ZUBA: Nakon INCIDENTA sa diskvalifikovanim, na kapiji sa PUŠKAMA – VANREDNO!

Najstrože je zabranjeno fizičko sukobljavanje sa članovima obezbjeđenja.

Pored kontroverznih učesnika koji ulaze u “Zadrugu”, važan dio rijalitija čini i obezbjeđenje. Sigurno da njihov posao nimalo nije lak, budući da su konflikti i fizički okršaji postali sve češći, kako se rijalitiju bliži kraj, piše Srbija danas.

Ono što u posljednje vrijeme često možemo vidjeti tokom sukoba među zadrugarima, jesu i nasrtaji na momke iz obezbjeđenja, što je po pravilima najstrože zabranjeno, a podsjetimo, posljednji u nizu incidenata, doveo je do diskvalifikacije Stefana Mihića.

I nije Mihić jedini koji se tukao sa obezbjeđenjem. Vjerni pratioci “Zadruge” dobro pamte prijetnje i udarce Kristijana Golubovića momku iz obezbjeđenja koji je pokušavao da ga savlada, kako ne bi udario Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Na društvenim mrežama se sada pojavila uznemirujuća fotografija, upravo članova obezbjeđenja, koji su se nasmijani slikali ispred Bijele kuće naoružani do zuba!

Nije poznato kada je slika nastala, niti da li je u tom trenutku rijaliti trajao, kao ni da li je u pitanju pravo oružje, ili ipak samo rekviziti, a uz fotografiju je napisana i poruka:

– U čast nekih dobrih prošlih sezona i prijateljstva sa pojedinim učesnicima, da se prisjetimo “pravog” obezbjeđenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh