Film i TV

“DALILA SE TAKMIČI SA DEJANOM KO ĆE BOLJE DA OPLJAČKA I PREVARI NAROD” – unio informacije SPOLJA!

Car razjapio usta kada je saznao sa kim se upetljao.

Dalila i Dejan - Screenshot

Marko Đedović poznat je kao najveći spletkaroš u Zadruzi. On je prvo okrenuo leđa Dejanu Dragojeviću, koga želi da predstavi u najgorem svijetlu, a sada mrzi i svoju dojučerašnju najbolju drugaricu Dalilu Dragojević. Stoga je u dvorištu u društvu Filipa Cara ogovarao oboje, piše Srbija danas.

– Da li je ona stvarno ubijeđena da je sve to istina? – pita se Filip.

– Pere se. Ne želi da izađe kao preljubnica, nego kao Filipova žrtva koju je Car iskoristio za svoje potrebe. I oboje žrtve – smatra Marko Đedović.

– I da kao nemaš emocije, pjevaš, igraš, sunčaš se. Onda se sa strane nekome potužiš te tako da gledaoci vide – žalio se Car.

– Evo ni Fran ne može više da je očima gleda poslije ovoga. On koji prema nikome nije učinio nažao je provalio, da njoj ne odgovara da Filip bude fin prema njoj, njoj ne treba fina ljubavna priča, ona želi da bude njegova žrtva, da se takmiči sa Dejanom ko će bolje da opljačka i prevari narod. Se*em se svakom u usta ko im vjeruje bilo šta – bio je otresit Đedović.

– Bolesno – bio je u šoku Car.

– Meni su rekli još prije nego što si ti ušao. Ne znaš sa kakav dva čoveka ti ulaziš u kolo – rekao je Car.

– To su pričali i napolju – potvrdio je Đedović.

Pogledajte sve u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh