Film i TV

“IDI U ŠVAJCARSKU PO TU DJECU ŠTO SI IH OSTAVILA!” – Dalili saopšteno PRED Dejanom! Odmah REAGOVAO

Sinoć je došlo do verbalnog sukoba između Dalile Dragojević i Aleksandre Nikolić, a tom prilikom je Dalila potkačila i svog bivšeg muža, a Aleksandrinog sadašnjeg dečka, Dejana.

Dalila Dragojević - Screenshot

– Dalila, ti jedva čekaš meni nešto da kažeš – rekla je Aleks.

– Ti si neuračunljiva, djevojko. Zvat ću ti dečka da te smiri – rekla je Dalila.

– Hajde, molim te! – rekla je Aleks.

Aleksandra je potom prepričavala Dejanu sukob sa Dalilom, a potom se i Filip Car uključio u raspravu.

– Ide tvoja bivša žena ispred mene i kaže mi da sam neuračunljiva i kaže mi da će da mi zove dečka da me smiri – rekla je Aleks.

– Ne interesuje me! – odbrusio je Dragojević.

– Koje to ja kriminalce poznajem? Ja poznajem samo pošten svijet – upitala je Aleks Dalilu.

– Ne obraćaj mi se. Ne zanimaš mog momka, a ni mene – rekla je Dalila.

– Hajde u Švajcarsku po tu djecu što si ostavila – rekla je Aleks.

– Okreni leđa i idi, ja imam doktorsku disertaciju za nju. Idi, ne gledaj u tom smjeru, zavežeš usta i ideš svojim poslom – vikao je Car.

– Aleksandra, molim te, mogu li da te zamolim, šuti, hajde da jedemo – pokušao je Dejan da smiri situaciju, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh