Film i TV

NOVI SUKOB ANABELE I MARKA – nije htio da joj se OBRATI! Sve se desilo pred Lunom, mora da bira između MUŽA I MAJKE

Mala Mija se takođe našla tu u tom trenutku.

Anabela, Luna i Marko - Screenshot

Rijaliti zvezda Luna Đogani, u toku jučerašnjeg dana, uživala je u šetnji sa majkom Anabelom i kćerkicom Mijom, a njen suprug Marko Miljković nije im se pridružio.

Marko je Lunu i Miju dovezao do jednog šetališta gdje ih je čekala Anabela, pa su njih tri prošetale, bez Miljkovića. Atijasova je sve vrijeme nosila unuku, a u nekoliko navrata je i fotografisala kćerku.

Njih tri su uživale u lijepom vremenu, a na iznenađenje mnogih nije im se pridružio Marko. za kog je Anabela tvrdila da su sada u dobrim odnosima.

Kako se ranije spekulisalo, Anabela rijetko dolazi kod Lune i Marka, te se majka i kćerka uglavnom sastaju napolju ili u stanu u Filmskom gradu koji pripada Atijasovoj.

Prije susreta s majkom, Luna je objavila snimke sa Markom iz automobila, ali je on očigledno samo odigrao ulogu vozača i nije želio da provodi vrijeme sa taštom.

Sve to odaje sumnju da oni ipak i dalje nisu u dobrim odnosima, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh