Film i TV

SNIMAK JANJUŠEVOG BJEKSTVA – produkcija pokušala da SAKRIJE! Uništavao IMANJE – detalj odaje da se NE VRAĆA

Imao je saučesnika.

Janjuš - Screenshot

Marko Janjušević Janjuš danas je diskvalifikovan iz “Zadruge”, a Veliki šef je o tome obavijestio zadrugare i publiku:

– Ovim pismom vas zvanično obaviještavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti u vrednosti od 50 hiljada evra – pisalo je u obraćanju produkcije, piše Srbija danas.

Mnogi se pitaju kada se to desilo, s obzirom da na oficijalnom profilu “Zadruge” nema snimka, a fan grupa rijalitija sada je objavila video na kome se vidi kako Janjuš napušta šou kroz ekonomsko dvorište.

On se pozdravlja sa Filipom Carem i polako uništava daske, kroz koje planira da prođe.

Marko je sa sobom ponio i stvari u crnom džaku.

Video nema zvuka, što odaje sumnju da je Janjušević govorio nešto što ne treba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh