Film i TV

“NAGOVARALI SU ME DA GA TUŽIM!” – Bivši zadrugar konačno progovorio o žestokom SUKOBU sa NJIM

Iskreno!

Zadruga - Screenshot

Đole VIP Kralj je gostujući kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija u emisiji “Pitam za druga” pričao o svemu što mu se dešavalo u rijalitiju “Zadruga 5”. Đole je imao dosta sukoba sa Stefanom Mihićem koji je često imao svađe sa mnogim djevojkama iz rijalitija, piše Srbija Danas.

– On je non-stop navodio djevojke da su u nekom fudbalskom klubu pro.titucije. On će biti tužen za to što je pominjao – rekao je Đole Kralj.

Mihić je često vrijeđao devojke, odnosno to i dalje radi, a ovaj bivši zadrugar smatra da je to zato što je imao ranije neku frustraciju sa djevojkom.

– Generalno je od početka imao sukobe sa djevojkama. Mislim da je imao neku traumu sa djevojkom. Osim Deniz, nijedna djevojka nije obratila pažnju – istakao je on.

– Do našeg sukoba je došlo zato što je opsovao moje roditelje koji nisu živi. On je sa svakim pokušao da izazove sukobe. Ali, prije svakog sukoba on prvo pogleda u kameru i onda. Recimo sa Mikijem kad se svađao, on je isto to uradio. Bukvalno dečko traži kadar – rekao je.

– Bilo je dosta zadrugara koji su me nagovarali da ga tužim, ali ne mogu time da se bavim… Ovdje je prelijepo da bih trošio vrijeme za to – rekao je Đole Kralj.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh