Film i TV

BILJANA DRAGOJEVIĆ OSUDILA ĐEDOVIĆA, pa otkrila ŠOK DETALJ iz njegove prošlosti – tiče se i njegove MAJKE

Pogodile je njegove riječi o Dejanu.

Marko Đedović - Screenshot

Marko Đedović je prokomentarisao odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića, osuo je žestoku paljbu, pa je tom prilikom iznio kako je taj odnos drama Dejana Dragojevića, ali za siromašne, pa se osvrnuo i na njihovo odrastanje, gdje je iznio da su vjerovatno oni kao djeca koja su ostavljana u komšiluku na čuvanje, dok su njihovi roditelji, kako on navodi, otišla da ima intimne odnose sa drugim ljudima.

Odmah potom se Instagram profilu oglasila Biljana Dragojević, koja nije štedjela riječi kada je u pitanju bivši prijatelj njenog sina, Dejana Dragojevića, pa je okačila njegove slike iz emisije i uz to napisala:

Ne znam na šta aludira Đeda… Dejan uopšte nije u priči, ali… Da li je Đeda bio zapostavljen i ćuškan u ćošak, dok je njegova mama štrikala po selu, pa je zato skakao sa mosta. Pitam?! – napisala je Biljana u svom postu, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh