Film i TV

Dalilin bivši i Jelena Pešić danas izgovaraju sudbonosno “da”: Mlada zablistala u venčanici

Lepa Jelena se sve vreme smeška u elegantnoj venčanici, dok je Vuletić u svečanom odelu ljubio svoju lepšu polovinu

Voditeljka i bivša zadrugarka Jelena Pešić i njen izabranik Mladen Vuletić, koji čekaju bebu, danas će se zavetovati na večnu ljubav u jednom restoranu u Beogradu.

Inače Dalilin bivši i mlada su podelili kratak video sa venčanja verovatno na putu do svečane sale gde će prirediti zabau za rodbinu i ostale goste.

Lepa Jelena se sve vreme smeška u elegantnoj venčanici, dok je Vuletić u svečanom odelu.

Bivši rijaliti igrači organizovali su gala venčanje u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gde će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko venčanje.

Podsetimo, Jelena Pešić, bivša učesnmica “Zadruge” za nekoliko meseci postaje majka. Ona će dobiti dete sa Mladenom Vuletićem, bivšim rijaliti učesnikom i bivšim dečkom Dalile Dragojević, prenosi telegraf.

– Spremno je sve, jos samo par detalja i sitnica da se završi. Mladen i ja želimo da naši gosti uživaju u svakom trenutku svadbe, pa smo samim tim pazili na dosta detalja. Mladen broji dane , jedva čeka da čuje da li uzimam njegovo prezime, a to će ostati moja tajna do trenutka venčanja. Inače, imamo tremu oboje po prvi put, ali više zbog toga da li će sve biti kako smo zamislili – rekla je bivša zadrugarka za Telegraf Jetset


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh