Film i TV

HITNA REAKCIJA VELIKOG ŠEFA! Milica Veselinović KAŽNJENA zbog šamaranja Mensura, ovo su sankcije koje će zadrugarka SNOSITI!

Svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića sve su burnije otkako se na imanje uselila njegova bivša djevojka Mina Vrbaški.

Milica Veselinović - screenshot

Milica se, po svemu sudeći, ne može nositi sa cjelokupnom situacijom, zbog čega njeni verbali napadi na Mensura sve češće prerastu u fizičke, što je u “Zadruzi” strogo zabranjeno.

Milica je jutros ošamarila Mensura, što je ponovila i maloprije. Veliki šef je tim povodom donio hitnu odluku – zbog cijelodnevnog agresivnog ponašanja prema Mensuru, Milica Veselinović kažnjena je oduzimanjem nedjeljnog honorara.

Podsjetimo, Mensur je zaprijetio Milici nakon šamara.

– Još jednom me udari, nećeš me vidjeti više nikada. Ja se smejem njima i njihovim navodima. M*š, sram te bilo – drao se Mensur.

Mensur se potom prošetao po spavaćoj sobi, pa se vratio do pušionice.

– Ima da se smijem i crkavam od sijmeha – rekao je Mensur.

– Meni se smiješ u facu – ponavljala je Milica.

– Još jednom me udari, rekao sam ti. Uradit ću neke druge stvari, a ti ćeš kući – drao se Mensur, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh