Film i TV

MINA PRIZNALA DA I DALJE VOLI MENSURA: Stigao mu i poklon od zajedničke podrške, a Milica pala u OČAJ! Mora sve da BACI!

Mina Vrbaški je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem.

Mina, Milica i Mensur - Kurir.rs

Ona je istakla da je sama kriva za odnos sa Mensurom kom je “zatrovala mozak”, pa zbog toga nikom ne vjeruje.

– Nemam ja problem sa Milicom, mene samo nervira što ona mene uzima u usta u negativnom kontekstu. Između mene i Mensura postoji neka emocija sigurno, i sada sam ubjeđena da je on mene mnogo više volio nego ja njega. Ja sam imala odnos i u spoljnom svijetu i u Zadruzi 4, a Mensur i ja smo se borili da uspije, postala sam ravnodušna, nisam znala šta mislim kada sam ušla za Novu godinu, ne mogu da kažem da ga ne volim. On mene ne gleda diretkno u oči, ali me gleda kada ja ne gledam. To je bila jedna prava ljubav u rijalitiju, ali je trebala da se završi – dodala je Mina.

Obezbjeđenje je potom unijelo poklon za Mensura Ajdarpašića. Njemu su stigli kolači i baloni na kojima je pisalo Mina i Mensur.

Milica Veselinović je pobjesnila kada je vidjela poklon. Naime, podrška je na taj način pokušavala da dokaže Mensuru da je Mina bila iskrena prema njemu i da mu je prenjela njihovu poruku.

– Ona je ispoštovala nas, sada ćemo mi da ispoštujemo nju! – glasila je poruka.

– Au, mene da spletkarite. Boli me ku*ac, ovo će da leti. Ima da baciš to – naredila je ona.

– Pa, daću zadrugarima da pojedu ovo – rekao je Mensur.

– Ma, neka jedu go*na ti koji su poslali to – rekala je Milica koja je natjerala Mensura da baci balone, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh