Film i TV

ZADRUGARKA PROMIJENILA IME! Zerina se više ne zove tako, sada se udala i preselila!

Povukla se iz javnosti, a sada napravila veliku pometnju n a društvenim mrežama.

Zerina Hećo - Pink.rs

Nekadašnja učesnica rijalitija Zerina Hećo, koja je svojevremeno pravila velike skandale pred kamerama. Nakon izlaska iz rijalitija optužila je bivšeg partnera za nasilje. Poslije nekog vremena odlučila je da svoj život promijeni iz korijena.

Vjerila se za grčkog biznismena, riješila je da promijeni ime i da napravi veliku svadbu na Mikonosu.

– Presrećna sam, uživam u svakoj sekundi sa svojim suprugom Karlosom Kandolom koji mi je promijenio život iz korena. Imam i novo ime – zovem se Atina Zerina Kandola- rekla je rijaliti učenica i otkrila zašto je promijenila ime.

– Kada mi je promjienio živt moj sadašnji suprug, koji je Grk, prvo što je rekao je “Ti si prelijepa, puna historije i jaka kao Atina”. Tako je došlo do toga da promijenim ime.

Atina je otkrila i da je već vjenčana za Karlosa, a da će svadbeno veselje biti održano u maju na Mikonosu.

– To će biti jedno prelijepo slavlje uz sve moje drage ljude koji će tog dana doći da uveličaju moju sreću s njim – istakla je ona, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh