Film i TV

DALILA PONOSNA NA SVOJ KARAKTER – POSESIVNA I LJUBOMORNA U SVEMU: Evo šta je rekla za sebe, ŠOK ZA GLEDAOCE

Ja sam takva i u prijateljstvu i u ljubavi, mene Matora dosta pogaža i ide mi na živce kada me stavi na ignor.

Dalila Dragojević - Screenshot

U toku je emisija “Izbor potrčka”, voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o današnjoj anketi u kojoj su zadrugari birali “najposesivnijeg” među njima, on je ukućanima saopštio da se Dalila Dragojević nalazi na drugom mestu pomenute ankete, a nakon što su zadrugari dali svoj sud o ovoj temi došlo je vrijeme da i ona dobije riječ:

Ja sam takva i u prijateljstvu i u ljubavi, mene Matora dosta pogaža i ide mi na živce kada me stavi na ignor. Sve je to počelo kada je Anđelo ušao. Ona mene zaboravi kada napravi neku hranu i ne sjeti se mene. Ide mi na živce kada mi ne posvećuje pažnju, ja sam navikla da bude uz mene od početka, pričala sam joj ljubavne porbleme. Ja se uvrijedim i kada traži od nekoga nešto, a ja imam. Što se tiče ljubavi i tu sam posesivna. Nisam neko ko će na prvu da napravi haos, imala sam situaciju koju sam iskulirala i vidim da mogu da radim na tome – pričala je Dalila, piše Novi.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh