Film i TV

“ON JE OŽENJEN I POSLAO TI JE OVU PORUKU!” – Aleks ulovljena – Čeka je DEČKO! Dejan IZBEZUMLJEN!

Dobila poruku od momka napolju.

Dejan i Aleks - Screenshot

U toku emisije “Pretres nedelje”, voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu odnosa nekadašnjih drugarica, Mine Vrbaški i Aleksandre Nikolić, piše Srbija danas.

– Rekla si da je Aleks pozdravio njen oženjeni bivši dečko i da jedva čeka da se druže u troje – rekao je voditelj.

– Meni je tih priča preko glave, te pro.titutka, te ovo, te ono – počela je da priča Aleks.

– Ovaj dečko sa kojim je bila prije ulaska ovdje, taj je oženjen – rekla je Mina.

– Meni je ovo presmiješno, stalno neke priče. Meni prolazi kroz glavu kako sam nahvalila Mensura, ja itekako znam sa kim sam, pogotovo što je taj dečko poznat u gradu. To je totalna budalaština, meni se ovo desilo i prošle godine kada je ona pričala neke gluposti za Filipa – rekla je Aleks.

– Ja sve poruke imam u svom telefonu – rekla je Mina.

– Bili smo u klubu, tu je bio i Ša, taj njen bivši mi je pisao na Instagramu hajde vamo, tamo. Ja nisam išla jer sam imala probleme u vezi. Ko god da me pozdravlja neka pozdravlja, ne ide da se on spominje ovdje. Nadam sa da je Dejan svjestan toga da je njega volim, ovo slanje u izolaciju je ružno, ali šta da se radi – pričala je Aleks.

– Mina igra na kvarno, ja i kada sa Aleks izađem napolje, ona će moći da ode u toalet – ubacio se Dejan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh