Film i TV

ŠOK IZJAVA! Majka Milice Veselinović želi da joj se kćerka vrati kući – Ulazak Mine Vrbaški sve promijenio!

Ulazak Mine Vrbaški u Belu kuću je poremetio sve, a posebno Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Ana i Milica Veselinović

Tim povodom oglasila se Miličina majka Ana koja je na početku razgovora za Pink.rs otkrila kako se osjeća i da li prati dešavanja iz rijalitija.

– Nemam šta da komentarišem više, voljela bih da sutra dođe kući iskreno, jako mi nedostaje, sedam mjeseci je previše. Mi se nikada nismo odvajali. Vjerujte mi da mi je lakše kada ne palim televizor. Mogu da očekujem svašta, više me ništa neće iznenaditi – počela je priču Ana Veselinović.

Ana je otkrila kako gleda na ulazak Mine Vrbaški u rijaliti i da li misli da će doći do pomirenja između nje i Mensura.

– Ako dođe do pomirenja Mine i Mensura neće joj biti lako. Mina je spremna na sve da povrati Mensurovu ljubav, ona bi sve uradila iz inata. Ja sam za Novu godinu kada sam ušla bila ljuta na njega. Tada je Mensur bio u priči sa Anom, više ne znam ni šta da mislim. Koliko je loš prema njoj, toliko je i dobar, čini mi se da je samo od sebe ne brani. Ali ni Milica nije ćutljiva, kada krene da priča ne zna da stane. Ona njega voli, to se vidi, pričaju da je manipulator i rijaliti igrač ali od toga nema ništa, ja svoje dijete poznajem najbolje od svih. Kada je ulazila nisam očekivala ovakav teror od strane zadrugara, mučno mi je da gledam ali šta je tu je, samo da mi ona ostane pribrana, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh