Film i TV

Car ŠOKIRAN, EVO ŠTA JE OTKRIO O NENADU BEBICI: Odmah Janjušu ispričao, “TO NIJE NORMALNO”

Filip Car je na garnituri sa Markom Janjuševićem Janjušem ogovorao Nenada Macanovića Bebicu.

Filip Cari Janjuš - Screenshot

Car je u nevjerici da ovo neko može da uradi iz ljubavi takve stvari, nego smatra da Bebica nema para, pa je samim tim, primoren da “čuva” Miljanu Kulić.

On je tamo zaspao, a ona kao ka*anje simulacija. U mozgu mu je friteza, totalno ga je spžila. Ona puši kao turčin, ona ni ne uvlači, samo pućka. Onda vozi u vc, onda tuširaj, onda vozi kod Zole. Čovjek je napravio kilometražu sa njom. Možda je i umro, možda nije zaspao, pa precvikalo ga je. Vidiš da je Mina rekla da sve laže. Ovo je teže nego da kopaš kanal do Smedereva. Čovjek je njegovatelj, ona sjedne na njega sa dvesta kilograma, njemu samo obrve vire ispod pokrivača, piše Novi.

– Mora da sjedi ovdje dok se ona ne vrati sa inekcija. Znaš li koji tempo čovjek živi. On taman juče legao ona mu kaže, ajmo Šiša bar, on odmah usatje i vozi – rekao je Car o Bebici.

Dalila Dragojević se ubacuje u ogovaranje Bebice, i postavlja sljedeće pitanje:

Ko? – upitala je Dalila.

Beboni, čovjek je umro. Iscjedila ga je kao limun – dodaje Car.

Opet spava na preklop, što bi se reklo – rekla je Dalila.

– Danas smo pričali, konta on sve. Ko zna, možda stvarno čovjek.. Ljubomoran je, vidim ja njemu na facu, napravi facu kao da se limuna najeo. Rijetko ko bi trpe to da je turbo zdrav a još ona u kolicima. Zamisli sada Dalila u kolicima, dok se ja probudim ona bi se us*ala u gaće. Ko će da se probudi, ko da je vozi, ma daj – govori Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh