Film i TV

SLIKA IZ ZADRUGE RASPLAKALA SVE, DAVID U DEJANOVOM ZAGRLJAJU: Prizor koji topi srce

Nakon što je javno prevaren, i nakon što je potpisao papire za razvod braka od Dalile Dragojević, Dejan je dobio punu podršku svojih najbližih sa kojima je do tada bio u lošim odnosima.

David Dragojević - Screenshot

Majka Biljana i brat David Dragojević koriste svaku priliku da javno podrže Dejana u pošalju mu snagu kako bi izgurao do kraja ”Zadruge 5” i ušao u superfinale koje se bliži, prenosi Novi.

Milionski auditorijum televizije ”Pink” se svakodnevno šokira novim dešavanjima i obrtima u najgledanijem rijalitiju, pa se tako pomno prati i glas podrške zadrugara.

David Dragojević se sada oglasio na svom Instagramu bratu Dejanu poslao emotivnu poruku, koja je raznežila mnoge. Pored slike gdje Dejan grli majku i brata, David je emotivnim riječima dotakao mnoga srca i još jednom pokazao koliko mu je stalo do brata.

– Radujemo se ovom zagrljaju, ne možemo da iščekamo. Prošao si najgore trenutke u svom životu posljednjih mjeseci, izdržat ćeš i ova tri mjeseca. Nije lako, ali kada izađeš znaš da te čeka život! Realnost koja je lijepa i u kojoj ćeš uživati. Uvijek smo tu i kada nismo, isto kao i ti za nas. Volimo te i uvijek uz tebe – napisao je David na svom Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh