Film i TV

EVO ŠTA DEJAN DRAGOJEVIĆ RADI ALEKS ISPOD STOLA, ĐEDOVIĆ OTKRIO TAJNU IZ ZADRUGE: Nije mogao da šuti, ovo je njegovo pravo lice

Marko Đedović progovorio je o vezi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića i otkrio ono što javnost nije znala.

Dejan i Aleks - Screenshot

Naime, Đedović je prenio voditelju u intervjuu da je Aleksandra mučenica koju Dragojević svakodnevno maltretira, piše Novi.

“Aleksandra mučenica, on je maltretira i verbalno i svakako, reži, slaže face, ona ne smije da progovori, da se on ne bi zakucao u staklo. Ona je zaljubljena, a utučena. Ljubav treba da bude poletna. Ona ne smije da progovori, ljubomoriše joj na Cara, Janjuša, Osmakčića. Ona meni kaže da se guši, da ne može da progovori, jer je šutira ispod stola da ne progovori…”, kaže Marko i dodaje:

“On ne zna da li mu je baba živa, mene pita. I onda ja da tražim zahvalnost od takvih ljudi. To nije to. On je nas zloupotrebljavao, našu sažaljivost. Razbija rukom staklo, pa poslije 15 minuta kaže Aleksandri: “Hajde da te j**em”. Dalila je pravila bolju verziju Dejana od Dejana sada. Nažalost, tako je. Da li je moguće da sam tolika budala bio? Da sam toliko sažaljiv… Kako me je zaludio. Jedino sam siguran da ne može da podnese ljude koji podrže Dalilu i Cara. Ne uživa sada. Maltretira Aleks, vrši torturu. Kada je krenula priča Aleksandre i Dejana, Dalila je pop*zdila… Dalila ga je polila svačim, a on je vikao za Aleksandru: “Moja Barbi”. Od tad kreće priča sa Aleksandom, kad je vidio da Dalila reaguje na Aleksandru.”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh