Film i TV

Car nije mogao da dođe sebi poslije Minine podjele budžeta, pa joj OVO REKAO! Dalila nije mogla da vjeruje!

Sljedeći koji je prokomentarisao podjelu budžeta bio je Filip Car koji je imao da zamjeri Mini Vrbaški to što je rekla da je on loš čovjek u vezama.

Filip Car - Screenshot

– Želim ti i dobrodošlicu. Mislio sam da ćeš više reći o svim ovim ljudima, uvijek znaš šta da kažeš. Drago mi je da ne vidiš sa moje strane animuzitet prema tebi. Ja nemam ništa protiv tebe, i moj i tvoj odnos je mane ostao u lijepo sjećanju. Drago mi je da si rekla ono za Dalilu. Žao mi je što si doživjela da sam ja loš za Dalilu. Ti si osjetila koliko ja mogu biti surov prema svima. Ovdje, u voom prostoru je to tako. Žao mi je što si rekla da ona pokušava da nađe nešto dobro u meni – rekao je Car.

– Ti si dobar dečko ali si jako loš partner. Ja mislim da nikada nećeš naći djevojku za sebe. Imaš stav ali pogrešan. Svaka je pokušala da te ispravi ali ne može.

– Kad se poslije izađe u realnost, ljudi će shvatiti da su pogriješili. Ako se vi volite, treba da pokažete to – rekla je Mina.

– Po prvi put sam se prepustio njoj, to imam da kažem. Po prvi put ćete imati priliku da vidite kakav sam ja kada se prepustim sto posto. Žao mi je što se sve tako desilo, i žao mi je što mislite da sam loš. Hvala ti što si pohvalila Dalilu – rekao je Car, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh