Film i TV

ČEKAJU JE KATASTROFALNE STVARI: Predviđanja budućnosti Dalile i Dejana od kojih PODILAZI JEZA!

– Ekspert za uništavanje života.

Dalila i Dejan - Screenshot

Bivši zadrugari, a sada voditelji, Milica Kemez, Bora Santana i Filip Đukić ugostili su astrologa, numerologa, i tarot tumača Vidaricu Belu, koja je već bila predvidjela nedavnu diskvalifikaciju Miljane Kulić. Ona je ovoga puta govorila o predviđanjima budućnosti bivših supružnika Dragojević, kao i o vezi Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović, koja će se, prema njenim riječima završiti zbog Mine Vrbaški.

Vidarica Bela rekla je rekla je da Dalilu u budućnosti čekaju katastrofalne stvari, kao i da je Dalila – ekspert za uništenje života i da će se survati do dna. Vidarica napominje da je narod shvatio kakva je Dalila zapravo i da je ne vole. Svima je najbitnija stavka pomirenje Dejana i Dalile, ali da oni mogu eventualno da komuniciraju, a da Dejan sada ne želi ni to.

Vidarica predviđa i da će Dalila u jednom trenutku toliko praviti scene, da će ljudi početi da je žale. Dejan je sada gord, jer je poprimio dosta Dalilinih osobina, te se zato tako sada ponaša – objašnjava Bela. Komentarisala je Mensura, da je impulsivan, ali drag čovjek. Predviđa i da Aleks i Dejan neće biti zajedno na kraju. Smatra da je Mina ušla da rasturi vezu Milice i Mensura, i da će uspjeti u tome. Milica kopira Minu, ali neće nikada biti kao ona. Vidi da Miljana voli Zolu, a da joj Bebica ništa ne znači, on je vidio samo pare i to je to, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh