Film i TV

DEJANOVA MAJKA PODNOSI TUŽBU PROTIV OVOG ZADRUGARA: Biljana gori od bijesa, preko ovog ne prelazi – EVO ŠTA JE URADIO

Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, komentarisala je učešće sina u rijalitiju, kao i njegove odnose sa drugim takmičarima.

Biljana Dragojević - Novi

Biljana nije krila koliko je iznenađenja ponašanjem dojučerašnjeg prijatelja njenog sina, Marka Đedovića, a kako je rekla, malo joj fali da protiv njega podnese tužbu jer iznosi strašne i neistinite stvari o Dejanu.

– Sandru Rešić i nekako mogu da razumIJem, ako je stvarno bila zaljubljena u Dejana. Ali nikako ne mogu da razumUIJem Đedovića… Dejan njima ništa nije uradio, da bi se tako ponašali. Ja nisam osoba koja će da se tuži, ali kada vidim koliko spletkari i šta sve priča, Đedović me zaista dovodi do toga da podnesem tužbu – rekla je Biljana i otkrila koje reči su je najviše pogodile:

– Reći da će Dejan da se opaše eksplozivom i uđe u vrtić je stvarno strašno – objasnila je Biljana, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh