Film i TV

ALEKS TRAŽILA OD DEJANA DA ŽIVE ZAJEDNO NAKON ZADRUGE, NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO GLEDAOCE: Spomenuo joj Dalilu

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su ušli u sukob jer je on njoj zamerio što komentariše neke stvari koje njemu smetaju.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Aleksandra, nemoj me mučiti i ovako ne znam šta mi se sve dešava. Ti si meni napravila veliku remetu, a ne znam zbog čega – rekao je Dejan, piše Novi.

Ja tebi pravim remetu, sve mi je jasno. Tebi sve smeta, šta bi ti da mi budemo Tito i Jovanka – upitala je Aleks.

Onda budi prava Jovanka – rekao je Dejan.

Ma da ja ću da ćutim i da budem iza tebe, neću da ćutim – rekla je Aleks.,

Nijedan moj odnos u kući nema dodirnih tačaka sa tobom, ti i ja smo posebni – rekao je Dejan.

Ne razumijem što tako pričaš sa mnom, mene to plaši – dodala je Aleks.

Niko sa mnom ovdje ne može pa ne možeš ni ti, ja sam taj koji odlučuje kako če šta biti. Pusti sve ovdje, ja želim da ti budeš najbolja, ne želim da se svađamo, ali ti gledaš sve okolo, jer ti i ja nemamo probleme. – govorio je Dejan.

Ti se meni izbečiš i gledaš me kao psihopata, nije mi dobro kada to vidim – rekla je Aleks.

E hvala ti za to, ja tebi najbolje želim, a ti meni tako – rekoa je Dejan.

Molim te da razumiješ mene je sam 4 godine sređivao nešto i sada sam na nuli, nemam ništa. Ja krećem ispočetka. Moram da imam svoje. Skapiraj to – rekao je Dejan kada je Aleks predložila da zajedno sređuju stan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh