Film i TV

NEVIĐENO LUDILO U RANO JUTRO: Bebica VIDIO Miljanu sa Zolom pa USLIJEDILO razbijanje STAKLA!

Očajan.

Nenad Macanović do skoro nije bio poznat javnosti, ali otkako je uplovio u vezu sa Miljanom Kulić, brzinom svetlosti je postao poznat. Nenad, ili Bebica kako ga ona zove, čak je ušao i u raijaliti zajedno sa Kulićevom, ali tada su krenuli problemi.

Miljana ne krije emocije prema bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a Nenad to ne može da podnese, zbog čega je jutros izgubio kontrolu i počeo da udara u ogledala, kada je zatekao svoju devojku da priča u pušionici sa Zolom.Šta treba? – pitala ga je Miljana,piše Srbijadanas

– Ništa, sad ću da polomim sva stakla ovde – rekao je on.

– Šta je problem, što sam je ponudio uštipkom? – pitao je Zola.

– Nisam znala da sam bila sa budalom u vezi – rekla je Miljana. Nemoj da se praviš luda – rekao je on i ponovo udario u stalno koje je na zidu u pušionici.

– Samo čekam kada ćeš mene da uradiš – rekla je ona.Tebe nikada – rekao je on.

– Nemoj čoveka da praviš nasilnikom – rekao joj je Zola.

– Hoćeš molim te da zaviješ ruku? Roditelji će mi umreti – rekla je Miljana.

– Neće zbog mene, nego zbog tebe – rekao joj je on.

– Sad posle ovoga, znaš kada ćeš da budeš sa mnom? Nikad! – rekla mu je Miljana.

– Nikad! Nećeš me videti više nikada ,treba da te bude sramota – rekao je on.

– Ako nešto nisi ispoštovala reci izvini – savetovao je Zola.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh