Film i TV

PEČATIRANA POBIJEDA! Dejan Dragojević otkrio detalje dogovora – sve unaprijed ugovoreno, čeka se kraj rijalitija?!

Na šta je mislio kad je ovo rekao?

U toku je radio – emisija “Amnezija” koju od ove nedelje pored repera Nenada Aleksića Ša vodi i uređuje jedan od najintrigantnijih zadrugara Filip Car. Njihov naredni gost je Dejan Dragojević:

– Kako si Dejane, šta se izdešavalo sve sinoć – pitao ga je Ša. Ceo dan sam bio napet i nervozan, raspravljali smo se pre spavanja i rekao sam da neću ići na žurku i ako neću da pijem, ali reko hajde prija mi. Nešto se svađali i kao šta ti je i nije mi ništa ali pala mi glava, sam sam sebe iznervirao. Ne mogu da setim šta se sve izdešavalo… Nakupilo mi se svega, zvoni mi u glavi – pričao je Dejan, a onda je u radio upao Janjuš,piše Srbijadanas

I dok su se Miki, Janjuš i Mensur podsmevali Dejanovom izlaganju u radiju on je izgovorio sledeće:Meni je samo bitno da ja izađem, da se to pečatira, ta moja pobeda. Da odem kući – rekao je Dragojević.

Ovo njegovo izlaganje otvorilo je mnoge teme kao i tu da je možda sve dogovor sa čelinicima ako je Dejan toliko siguran u svoju pobedu.

Šta je još Dejan rekao pogledajte u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh