Film i TV

MILJANI NISU PRORADILI REFLEKSI! Marija Kulić progovorila i otkrila koliko će njena kćerka ostati u BOLNICI!

Majka rijaliti učesnice oglasila se o njenom stanju.

Marija, Miljana i Bebica - Screenshot

Miljana Kulić operisana je u Institutu za ortpediju na Banjici, a njena majka Marija odmah se oglasila i otkrila kakvo je stanje njene kćerke.

Marija je izjavila da je Miljana uspješno operisana i da se sada čeka da njena noga počne da reaguje:

– Hvala vam što ste pozvali. Miljanina operacija je odlično prošla, sve je u najboljem redu. Ona je sarađivala i doktori su prezadovoljni. Intervencija je rađena u spinalnoj anesteziji i sada se čeka samo da joj prorade refleksi – počinje Kulićeva i dodaje:

– Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnici će biti dan – dva i vraća se u Zadrugu – ističe ona.

S obzirom na to da je Miljana po povratku u “Zadrugu 5” izjavila da i dalje voli Lazara Čolića Zolu, iaoko je u rijaliti ušla sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, Marija je otkrila da li je to prebacila kćerki:

– Kratko smo pričale o njoj, Nenadu i Zoli i cijeloj toj situaciji. Kritikovala sam je i skrenula joj pažnju na neke stvari, pa ćemo vidjeti kako će se ponašati kada se vrati u šou – završila je Marija razgovor, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh