Film i TV

JEZIVA SCENA U ŠIMANOVCIMA – POLICIJA NA KAPIJI ZADRUGE: Posljednja diskvalifikacija Miljane Kulić je JEZIVA

Jezive scene!

Miljana Kulić i njena bebica Nenad Macanović napustili su Zadrugu juče zbog Miljanine operacije noge, jer, kao što je poznato, Kulićeva je povredila nogu pre povratka u 5. sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu.

Da je Miljana kraljica drame, svedoče mnoge njene diskvalifikacije, a jedan od najdramatičnijih bila je ona kada je Kulićku policija pokupila na kapiji Zadruge. Jedan policijski automobil došao je u Šimanovce nakon drame Miljane Kulić, koja je na putu zaustavljala saobraćaj, izletela pred kamion, a potom se i kačila na isti.

Nakon što se sklonila, Miljana je zvala policiju kako bi “uz pomoć njih dobila svoje stvari”, prenosila je tada Republika. Međutim, očigledno je želela da napravi još veću dramu, pošto su joj ljudi iz produkcije izneli stvari, što nije ni bilo upitno.Podsetimo, Miljana je iz Zadruge tada diskvalifikovana nakon što je štiklom rascepala glavu Lazaru Čoliću Zol,piše srbijadanas.

Pogledajte kako je izgledao njen napad na Zolu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh