Film i TV

VEO MISTERIJE OKO ŽIVOTA POBJEDNICE PAROVA: Sada je otkriveno sa kim ima DIJETE, on je DOKTOR!

Kontroverzna učesnica krije privatni život.

Ružica Veljković - Screenshot

Ona je pobijedila je u “Parovima” 16. jula 2016. godine i osvojila je glavnu nagradu od 30.000 eura, ostavivši na drugom mjestu Nenada Marinkovića Gastoza sa kojim je imala turbulentnu romansu.

Rijaliti pobjednica iza sebe ima turbulentnu prošlost. Ona je sada majka jedne djevojčice i djeluje kao da je njen život sada drugačiji iz korijena.

Riječ je o kontroverznoj Ružici Veljković.

Naime, Ružica je dobila kćerku sa izvesnim Markom koji je inače doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja.

Ružica Veljković – Paparazzo lov

O njenom privatnom životu, trenutno se gotovo ništa ne zna. Ipak, ekipa “Paparaco lova”, uspjela je da je uhvati prošle godine, dok je sa mužem šetala Knez Mihailovom ulicom i tada se ona srdačno pozdravila sa Lepim Mićom, takođe učesnikom mnogih rijaliti programa, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh