Film i TV

ISTINA ISPLIVALA NA VIDJELO! Dalila otkrila pravi razlog VRAĆANJA Dejanu, pa poželjela da učini DOBRO DJELO za Cara!

Marko Osmakčić nalazio se u pušionici sa Dalilom Dragojević, pa je upitao zbog čega se pomirila sa Dejanom Dragojevićem, svojim bivšim suprugom, a ona je bez problema, otkrila pravi razlog:

Dalila i Dejan - Screenshot

– Izvini što te ovako drsko pitam, ti si se vratila Dejanu, je l’ to bila želja ili – pitao je Marko.

– To je bilo u tom ludilu bilo ludilo. Neodostajanje i utjeha, ali sam tada shvatila da sam napravila najveću grešku. E, vidiš i sad mi je teško kad legnem sama u krevet – rekla je Dalila.

– Je l’ zaspiš noću – pitao je Marko.

– Teško. Noćas smo se u isto vrijeme probudili… Nemoj mene da mu pominješ – rekla je Dalila.

– Neću, ali znaš da će on da počne da ispituje – rekao je Marko.

– Reci mu ovako, znaju da su ti pare ispod dušeka i da se pročulo da planiraju večeras da mu dignu te pare – rekla je Dalila, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh