Film i TV

NAPUŠTA IMANJE ZAUVIJEK? – ZADRUGARKA GRCA U SUZAMA: Urla na sav glas

Nominovani takmičari za izbacivanje su Ana Jovanović, koju su nominovali zadrugari u petak i Monika Jovanovska, nominovana odlukom glasova publike.

Monika Jovanovska - Screeshot

Oni se do večeras nalaze u izolaciji i tamo borave sve dok ne dođe do momenta kada će Darko Tanasijević saopštiti ko svoje kofere pakuje i zauvijek napušta velelepno imanje u Šimanovcima, piše Novi.

Monika je ovo predveče provela ispred izolacije, plačući i ponavljajući samo par rečenica.

– Je l’ moguće? Zbog koga? – ponavljala je Monika i plakala na sav glas.

Kako će se situacija odviti večeras, ostaje nam da ispratimo, ali jedno je sigurno, situacija je neizvesna, a Monika je jako potrešena zbog ovakvog stanja.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh