Film i TV

“DALILA JE LUDA, VRATIT ĆE SE CARU” – Huso Mujić sumnja u kćerku, OTKRIO DA LI JE DALILIN I DEJANOV RAZVOD LAŽAN

Husu Mujiću ovih dana je konačno malo lakše, jer su njegova kćerka Dalila Mujić i Filip Car okončali svoju burnu vezu.

Huso Mujić - Screenshot

Kako oni kažu, definitivno. On kaže da je srećan što se Dalila opametila, ali nije siguran koliko će to trajati, piše Kurir.

– Meni je drago ako je s njim završila za sva vremena, kao što je rekla. Srećan sam ako je to istina i nadam se da će to potrajati. Ipak, imam i strah. Dalila nije bila pri pameti kad je radila sve što je radila s tim kriminalcem. Plašim se da je opet ne prevari i da ne bude sve po starom. Valjda joj je konačno došlo u glavu sve ono što sam joj pričao – rekao nam je Huso.

U medijima su se posljednjih dana pojavile i informacije da je razvod Dalile i Dejana unaprijed ugovoren kako bi tokom boravka u rijalitiju Dejan dobio bonus honorar, kao i druge povlastice. Mujić smatra da je to izmišljotina.

– Ne vjerujem da je Dejan imao bilo kakav dogovor s produkcijom i da je sve što se izdešavalo namješteno. On je dobar i pošten momak. Nema tih para za koje bi mogao obraz da proda. Nije ništa vrijedno, pa ni tih 50.000 eura, da bi te cijela nacija pljuvala zbog toga. Takve stvari ne mogu da se odglume – završio je Huso.

Podsjetimo, Dalila je za crnim stolom pred cimerima i gledaocima više puta istakla da je na vezu s Filipom zauvijek stavila tačku, kao i da Ana Jovanović nije glavni krivac za njihov raskid.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh