Film i TV

‘DOZVOLIO JE SVOJOJ DJEVOJCI DA MU PROVOCIRA BIVŠU ŽENU’: Dalila oplela po Dejanu i Aleks, potkačila i Cara, Đedović je SUOČIO sa istinom!

Nije joj bilo svejedno kad je to čula!

Dalila Dragojević - Screenshot

Marko Đedović, Dalila Dragojević i Anđela Đuričić nastavili su razgovor u dvorištu imanja u Šimanovcima, piše Pink.

-Da ti dozvoliš svojoj djevojci da sedne pored tvoje bivše žene i da me provocira, još se smije. A onda ovaj Filip, izlazi na vrata i kao: “Ako, ako i treba da je je*e” – rekla je Dalila.

-On se iskompleksirao od sinoć. Ja sam sinoć govorio da je Dalila logično pitanje postavila. Da ti ustaješ i pričaš kako će da ispada ovo i ono. Druže, preko puta tebe je lik zbog kog si lupa čaše o glavu i nosio ženu iz rijalitija. Ti poslije svega toga kažeš kako šta ispada. Šta, ti sad treba da razmišljaš poslije ovog šta će da ispadne – rekao je Đedović.

-Ma boli me du*e, ja sam bila iskrena. On je mislio da ću ja emocijama da se vodim, ali neću, neću sebi da dozvolim da završim u tom odnosu. Nikad mi nije rekao da moram nešto da promijenim, ali mi je dao do znanja da mu smeta. Dolazimo do trenutka da sam sve promijenila – rekla je Anđela.

-Meni Filip kaže da može da me skine go.u, a ja kad kažem da ne može, on mi viče da ga ne kompleksiram. Gledala sam ga tamo, posmatram sve i sutradan pitanja gledalaca, oni se peru od situacije – rekla je Dalila.

-Imali su dva puta se*s, ja da ti kažem – rekao je Đedović.

-Meni nije problem da su u vezi, nego oni nemaju ništa. Priča da voli drugu ženu – rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh