Film i TV

SUKOBI NE PRESTAJU! Dalila osula PALJBU po Miljani i Zoli – zadrugari skočili, pa nastao HAOS (VIDEO)

Žestoko!

U toku je emisija “Gledanja snimaka”, a voditelj Darko Tanasijević je zadrugarima najavio naredni prilog u kom su zadrugari imali priliku da vide kako Lazar Čolić Zola govori Filipu Caru da mu je žao Miljane Kulić, njegove bivše devojke.Sandra Rešić je dobila prva reč.

– Ne mogu da kažem da mu nije žao, ali da se vezao za Miljanu, jeste i logično je. Pre dva meseca smo pričali devojci za tog Nenada, da nema poštovanja. Kad te neće, neće te. Ne možemo da je nateramo da ga voli odjednom. U prethodnom klipu sam videla, ma nije bilo sile božije da ona pogleda bilo gde drugde, a ne u Zolu. Može ona da se ljuti na mene, ali da ga voli, voli ga. Ja vidim kako ga ona gleda. Ona njega gleda ljubav, a on nju: “Znam da me voliš”. Mislim da koristiš taj momenat jer znaš da te voli. Pravilno je njegovo razmišljanje, ali zato ona ima takvo izlaganje, jer je izrevoltirana. Džaba svo poštovanje, je**ga – rekla je Sandra.

Dalila Dragojević je dobila reč.Jednostavno kad slušam Zolu, isto mi je kao da slušam Filipa. Sve im se vrti u krug. Da, Miljana je neko ko voli Zolu i to je činjenica. Što se tiče Nenada, dobar je momak, ali mi ne znamo kakav je on, nismo ga dovoljno upoznali. Ona nije uspela da raščisti sa Zolom ništa, pa se ganjala sa njim da joj kaže što je tu uradio. Ona dolazi povređena. Nenadova ljubav i to što ima prema njoj i ono što je prošla sa Zolom, to ne može da se uporedi. Ono što je prošla sa Zolom, ne znam da li će imati prilike da prođe sa Nenadom. Nije iskazivao to na pravi način, nikada neću osporiti da mu nije stalo. Zola je neko koga su većinom osuđivali, a Zoli je itekako stalo do Miljane, ali je itekako svestan da njeni roditelji nisu za tu vezu. Miljana neće tako lako odustati od njega, niti će njemu biti lako da je gleda. On je svesno ušao ovde, ali je itekako svestan šta se dešavalo između njih – rekla je Dalila.Nikola Grujić Gruja je dobio reč.

– Mi smo ovde imali priliku da čujemo sve. Smatram da Nenad, kao on, u spoljnom svetu nije naivan i da je dobar igrač, ali se izgubio. Sve ovde iapda smešno, da Miljana radi ovde njemu iza leđa. Pogubio se u toj ljubavi prema njom. Ona njemu ispred njegovih očiju se smeška Zoli – rekao je Gruja.

Filip Car je sledeći dobio reč.Irma ne može biti realna, zato što je zaljubljena u Zolu. Sviđa mi se što je ovo rekao, jer je to realnost. Zub kad je kvaran, treba ga izvaditi. Voleo bih da Zola nastoji da izbegava Miljanu u svakom smislu, da ispoštuje i Nenada i sebe. Evidentno je da nije ravnodušna, on jeste hladan, ali isto nije ravnodušan. Miljana i Zola su jedno po drugo najgori mogući izbor i ne bi smeli da dozvole sebi ni komunikaciju, a kamoli nešto drugo. Miljana od srca ti želim da uspeš sa Bebicom – rekao je Car.

– Ne, nego treba da bude u vezi sa čovekom kog ne voli? – ubacio se Mića.

– Šta treba da ako me voli da se poubijamo ovde? Ako ćemo činjenično stanje, bolje nekad nekoga napraviti budalom, nego ovde imati pokolj – rekao je Zola.

– Dalila, ja sam bio sa tobom sve ukupno tri meseca, a on tri godine. Ovo moje i tvoje je prdina bara, preko toga se prelazi lako…Smatram da pošto je Miljana započela odnos sa Bebicom napolju, da nije ravnodušna prema njemu – rekao je Car.

– Mogu li ja reći da on mene pravi budalom kad je doveze do mene – pitao je Zola.

– Ne možeš ga odbraniti drveni advokatu. On plače Filipu. Sve radi isto što i ovaj gospodin ovde – drao se Mića.

– Na koje sve načine Zola daje Miljani povoda – pitao je Darko.

– Kaže se m*š u pi**u materinu, a ne da ti je žao – rekao je Mića.

– Ja sam rekao da Zola ne treba da daje povoda. Rekao sam šta mislim i pred Bebicom sam rekao šta mislim. Smatram da se Miljani poremetio odnos od ulaska u kuću, jer napolju nije bilo Zole – rekao je Car.

– On je čovek poverovao da ona nema emocije prema Zoli, pa ovo vidi sada, šta da misli – skočio je Janjuš.

Darko je postavio pitanje Bebici.

– Čuo si da su pričali, je l’ te je zaintrigiralo šta mu je šapnula – pitao je Darko.

– Neka kaže – rekla je Miljana.

– Pitala me je nešto, mnogo gore od toga – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh