Film i TV

MILJANA UPALA SA MOTKOM KOD ZOLE U IZOLACIJU! Kulićka opominje bivšeg, a zadrugari ne prestaju da KOMENTARIŠU Nenada!

Miljana Kulić je uz pomoć zadrugara izašla iz Bijele kuće i zamolia Anđela Rankovića da je odveze do izolacije kako bi svom bivšem partneru rekla da sa njom ne smije da se šali.

Miljana Kulić - Screenshot

– Samo da mu kažem kaznu. Sinoć kaže kako sam sa Nenadom samo zato što ima pare, pominje mi Sinišu i Mariju – rekla je Miljana, piše Kurir.

– Hajde ustaj, treća kazna, te fore nekome drugom. Nisi Filip Car mnogo si se umislio – rekla je Miljana Zoli dok je Anđelo držao.

Marko Janjušević Janjuš, Anđelo Ranković i Ana Spasojević su počeli priču o svom cimeru Nenadu Macanoviću, naime niko nije ostao ravnodušan na njega nakon suza koje je prolio u radio emisiji “Amnezija”, pa ni ovi zadrugari.

– Da li će danas biti igrica ili neko drvo, juče je bio Bebica – rekla je Ana.

– Jao, da vidite kako je on juče plakao u radiju. Mene je duša zaboljela kada sam ga vidio. Marija i Siniša su ga prihvatili. Znači neki normalan je, kaže da nema poroke – pričao je Janjuš.

– Nešo, dođi, jesi spavao? – pitao ga je Janjuš.

– Jesam, jedno dva, tri sata. Nego ne možemo da zaspimo, Miljanu boli noga – ispričao je Bebica.

– Voziš li nešto napolju? – pitao ga je Janjuš.

– Imam, vozim Q8 – rekao mu je Bebica.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh