Film i TV

“DEJAN ME ISKORISTIO I PONIZIO” – SANDRA REŠIĆ GRCALA U SUZAMA DOK JE PRIČALA O EMOCIJAMA: Ima samo jednu poruku za Dejana

Prije nego što će biti održano “Izbacivanje”, pojedini zadrugari su pozivani od strane produkcije na razgovor u Šiša bar.

Dejan Dragojević - Screenshot

Jedna od njih je bila Sandra Rešić koja je govorila o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, piše Novi.

– Nisam dobro, iskreno katastrofa sam – pričala je Sandra.

– On je mene toliko ponizio, ja ne mogu da vjerujem, Ništa loše nisam uradila tom dečku, da on toliko ružno priča o meni. On je mene iskoristio kada mu je bilo teško. On priča da sam mu ja porodica a nakon toga da jurim kadar. – rekla je Sandra.

– Ja moram da kažem da očekujem da će on reći da sam ja zaljubljena u njega. Bila sam spremna sve da uradim samo da on više ne plače, a sada da se desi nešto, ne bih ga pogledala – rekla je Sandra pa je komentaisala patike koje su ona i Dejan dobili od podrške.

– Mića ne može da gleda Đedovića, a sada ni mene, a da ne pominje, sve što se dešava – dodala je Sandra.

– Ja bih kukala na glas jedno dva dana da ne stajem, jer ne mogu da vjerujem da je neko kome smo dali sve, da mi uradi nešto ovako. Đedović i ja smo njega obilazili, bile mu sjenke, provjeravali ga, a on za mene kaže da sam Televisa presenta. Ja se nadam da mi se ovo nikada neće desiti u životu, a njemu želim sreću – završila je Sandra.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh