Film i TV

DRAGOJEVIĆI SU SE SVE DOGOVORILI, OVO JE DOKAZ! – Đedović složio kockice, raskrinkao Dalilu i Dejana do srži!

Sada mu je sve jasno!

Marko Đedović - Screenshot

Marko Đedović je tokom razgovora sa Sandrom Rešić otkrio da su Dejan Dragojević i Dalila Dragojević u dogovoru sve vrijeme i da varaju narod zarad popularnosti, piše Informer.

– Oni varaju podršku druže, oni će zarad podrške da, kad izađu odavde i kad uzmu pare, samo će sve da otjeraju i p**ku materinu i da bude ‘ne možemo ljubav je pobijedila, ona je griješila i ja sam griješio’ – pričao je Đedović.

– Ona je njemu rekla da ga voli, nacrtala mu kuću, to je dogovor kao idemo kući, razumiješ. Ne bi se ništa to desilo da se ona nije otrgla kontroli, da se nije zaljubila, pritom su sve njegove reakcije bile prenaglašene, sad sve vidim – priča Marko.

– Šta je trebala Janjuševa žena da radi? Da se izbode, a ima dijete. Pumpaju priču da bi bilo zanimljivije – ubeđen je Marko.

– Neće bre da vidi porodicu, on ih mrzi. Nisam mogao da iskontrolišem facu kada je rekao “Pokušat ću sa porodicom”, odmah je obrnuo priču kada je skontao šta je rekao. To su sve priče, ja ne mogu da vjerujem da sam ja toliko glup ispao? Nisam glup, ja sam sažaljiv – rekao je Marko.

– Ja sam šokirana – rekla je Sandra.

Marko se nakon toga prošetao sa Anđelom Rankovićem, a onda je nastavio svoju teoriju zavjere.

– On je spreman da gleda kako se Dalila je*e sa drugim da bi platili kiriju – rekao je Marko.

– Može da ga uje*be da neće moći emotivno da izdrži, i da će da se pomiri sa njom pred kraj. Zato je on rekao da će nakon Zadruge da dođe prvo kod mene, pa će kod porodice, da bi imao vremena da se pomiri sa njom! – rekao je Marko.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati ovdje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh