Film i TV

“ŠTO SE TIČE ALEKSANDRINE TRUDNOĆE…” – Oglasila se Biljana Dragojević: Imala je nešto da poruči ALEKS, neće im biti drago..

Posljednjih dana u Bijeloj kući prilično je burno.

Biljana Dragojević - Novi

Dok se s jedne strane jedno prijateljstvo ugasilo, i to ono između Dejana Dragojevića i Sandre Rešić, postoji mogućnost da se stvorio novi život. Naime, Aleksandra je posumnjala da je u drugom stanju i da nosi Dejanovo dijete.

Zato je Pink.rs pozvao Biljanu Dragojević, Dejanovu mamu, kako bi saznali šta ona misli o svemu…

Da, žao mi je zbog prekida prijateljstva, mislim da su tome doprinijeli česti komentari na pitanjima gledalaca, novinara pa i nekih ukućana da je ona zaljubljena u Dejana. Samim tim komentarima stvara se pritisak na njihovo prijateljstvo, pogotovo sada kada je u vezi sa Alex. Mislim da je trebalo nešto da se desi između Rešićke i Dejana to bi se desilo prije Alex. Mislim da Rešićka ima poseban osjećaj prema Dejanu više kao zaštitnički, kao da ga zaštiti i pomogne u nekim njegovim rastrojstvima gdje se ona pokazala kao iskren prijatelj – rekla je Biljana za Pink.rs.

– A što se tiče navodne trudnoće, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto, jer mislim da rijaliti nije mjesto za to, kao i Dejanova situacija. Znamo svi da je tek izašao iz skoro 5 god. PAKLA I kada izađe treba da se posveti sebi, živi punim plućima sa Alex ili bez nje, suviše su kratko zajedno za tako ozbiljnu stvar kao što je roditeljstvo. Biti roditelji je za mene ozbiljna stvar, nije igra. Ali ako se desi… Sve prihvatim samo da nije ono zlo pored njega. Svakako će Dejan da odluči šta će i kako, a ja sam tu da dam svoje mišljenje. Svakako je lijep osjećaj postati baka jednog slatkog bića. Ali opet kažem, nije ni vrijeme ni mjesto – jasna je bila Biljana Dragojević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh